Cégünk

Termékek

Aktualitások

Társadalmi felelősségvállalás

Webiroda

Kapcsolat

 

Ingyenes visszahívás kérés Bejelentkezés a webirodába

 

Gyártás és fejlesztés

A cégcsoport, melynek a Natural Immune Control System Zrt. tagja, saját gyártóüzemmel rendelkezik. Az alapanyagok beszerzésétől, a csomagoláson, gyártáson át egészen a minőség-ellenőrzésig minden folyamat egy kézbe kerül, lehetővé téve a piaci és fogyasztói igényekre való gyors reagálást.

Cégünk kiemelkedő hangsúlyt fektet a minőségre, termékeink magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készülnek, melyek garantálják a One Year Product és a Medium-term Product termékek biztonságát, az állandó magas minőséget.

A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazott módszer a GMP (azaz Jó Gyártási Gyakorlat), mely leginkább a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el. Két fő eleme, a szabályozott gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés, melyek egymást kiegészítik és egymásra hatással vannak. A GMP a minőségbiztosításnak azon része, amelynek betartásával elérhető, hogy a termékeket mindenkor olyan minőségi követelmények szerint gyártsák és ellenőrizzék, hogy azok kielégítsék a forgalomba hozatali engedély követelményeit és megfeleljenek arra a célra, amire szánták.

A minőségi specifikációk tartalmazzák a gyártási folyamatban felhasznált minden anyag vagy termék megfelelőségi követelményeit, a gyártástechnológiai előírások meghatározzák, hogy mely kiindulási anyagok használandók fel, valamint leírják a gyártási és a csomagolási folyamatokat.

A GMP során a következőket kell figyelembe venni és megvalósítani

-

A folyamatok nagyon pontos szabályozása, az előírások szerinti módon végzett tevékenység.

-

Szükséges mérések, ellenőrzések, azaz minőség-ellenőrzés.

-

Minden, a minőséget befolyásoló tényező: személyzet, helyiségek, berendezések, stb.

Magyarországon az étrend-kiegészítők élőállításának nem követelménye a gyártó üzem GMP minősítése. Mi mégis azt gondoljuk, hogy érdemes hangsúlyt fektetni erre. Fogyasztóink elégedettségét szeretnénk növelni azzal, hogy termékeink akár gyógyszer gyártására is alkalmas folyamatok betartásával készülnek.

Legutóbbi újításunk, hogy étrend- kiegészítőink, a hagyományos kapszulás kiszerelés mellett már granulátum formájában is elérhetők. Az új kiszerelésen túl, az adagok praktikusan, egyesével kerülnek csomagolásra.

Az egyenként csomagolt kapszulák, illetve az adagonként stickbe öntött granulátum egységek lehetővé teszik, hogy fogyasztóink igényeiknek megfelelően magukkal vigyék napi étrend- kiegészítőiket. Mindezt higiénikus módon, kis helyigénnyel. Vitaminjaiból tarthat otthon, munkahelyén, táskájában... anélkül, hogy a dobozból kivéve káros külső körülményeknek tenné ki adagjait fogyasztás előtt.

 

H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Platina torony 5. emelet

+36 (20) 20-94-190

info@nics.hu