Cégünk

Termékek

Aktualitások

Társadalmi felelősségvállalás

Webiroda

Kapcsolat

 

Ingyenes visszahívás kérés Bejelentkezés a webirodába

 

Minősítéseink

Érték és Minőség Nagydíj

 

2018. szeptember 11-én a Magyar Parlamentben vehette át a Natural Immune Control System Zrt. vezetősége az Érték és Minőség nagydíjat.

A pályázat kiíróinak megfogalmazása alapján ˝az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.˝

Az odaítélt védjegy használatát a kiírók rendszeresen ellenőriztetik, ezzel is garantálva a folyamatos minőségi színvonalat a felhasználók valamint a fogyasztók felé.

 

Bisnode nemzetközi cégminősítő

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Így választották ki cégünket, a Natural Immune Control System Zrt-t is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyikét.

A Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kaptuk meg, amellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, ami azt jelenti, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

 

GMP - Good Manufacturing Practice

 

GMP: Good Manufacturing Practice, azaz Jó gyártási gyakorlat alkalmazása a gyógyszeriparban és az élelmiszeriparban terjedt el leginkább. A termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazható módszerek általános gyűjteménye. Két fő eleme a hatékony gyártási műveletek és a hatékony ellenőrzés, melyek egymást kiegészítik és egymásra hatással vannak.

A minőségbiztosítási rendszerben a minőségbiztosítás, a GMP irányelvek és a minőségellenőrzés alapelvei egymással összefonódnak. A GMP előírása szerint a minőséggel kapcsolatos ügyek megbízható megoldására olyan egységesen szervezett, és hibátlanul működő minőségbiztosítási rendszerre és minőségellenőrzésre van szükség, amelybe a GMP irányelvek is beépülnek.

A GMP lényege, hogy a minőség, azaz az érdekeltek elégedettségének eléréséhez a következőket kell figyelembe venni, illetve kell megvalósítani

- szükséges mérések, ellenőrzések, azaz minőségellenőrzés

- a folyamatok nagyon pontos szabályozása

- az előírások szerinti módon végzett tevékenység

- minden, a minőséget befolyásoló tényező: személyzet, helyiségek, berendezések, eszközök.

A minőségbiztosítás széleskörű fogalmába beletartozik mindaz, ami önmagában vagy más tényezőkkel együtt befolyásolhatja a termék minőségét.

A Jó gyártási gyakorlat a minőségbiztosításnak az a része, amelynek betartásával elérhető, hogy a termékeket mindenkor olyan minőségi követelmények szerint gyártsák és ellenőrizzék, hogy azok kielégítsék a forgalomba hozatali engedély követelményeit és megfeleljenek arra a célra, amire szánták.

A jó minőség biztosításának lényeges eleme a jó dokumentáció. A jól megfogalmazott dokumentumok kiküszöbölik a félreértéseket és lehetővé teszik a gyártási tétel nyomonkövetését, történetének utólagos vizsgálatát.

A minőségi előiratok (specifikációk) a gyártási folyamatban felhasznált, vagy keletkező minden anyag vagy termék minőségi (megfelelőségi) követelményeit, azaz a megfelelőség megállapításához szükséges követelményeket tartalmazzák.

A gyártási (gyártástechnológiai) előírások meghatározzák, hogy mely kiindulási anyagok használandók és leírják a gyártási és a csomagolási folyamatokat.

Az eljárásutasítások, vagy műveleti utasítások, szabványműveleti előiratok bizonyos műveletek elvégzésére vonatkozó utasításokat tartalmaznak.

A jegyzőkönyvek az elvégzett műveleteket, a gyártási tételek történetét rögzítik egészen a forgalomba hozásig, mindazon adatokkal együtt, amelyek a késztermékek minősége szempontjából lényegesek.

 

H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Platina torony 5. emelet

+36 (20) 20-94-190

info@nics.hu